TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

JAGNJETINA SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za prave gurmane i one izbirljive
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.
- 500 g telećeg mesa, isečenog na trakice
- 1 crni luk, sitno iseckan
- 2 čena belog luka, usitnjena
- 1 kašika crvene kari paste
- 1 šolja kokosovog mleka
- maslinovo ulje
- so i biber po ukusu
- svež korijander, sitno iseckan
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i pržite luk i beli luk dok ne postanu mekani. Dodajte teleće meso i pržite dok ne dobije smeđu boju. Dodajte kari pastu i kuvajte još nekoliko minuta. Dolijte kokosovo mleko, so i biber. Kuvajte dok meso ne omekša, a sos se zgusne. Poslužite uz kuvani pirinač i pospite svežim korijanderom.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)