PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju

Ivana Pavlović

18:30

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

punjeno belo meso
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 500 g pilećeg filea
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

Za punjenje:

  • 150 g kajmaka
  • 1 kašika majoneza
  • 200 g dinstanog spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Priprema:

Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200 stepeni i pecite 40 minuta.

Pohovano savršenstvo od banana Sastojci: 2 zrele banane 50 g mlevenih oraha, badema ili lešnika Borovnice po ukusu 100 g posne bele čokolade Priprema: 1. Pripremite banane – oljuštite ih, prepolovite i podelite na manje komade. 2. Dodajte orašaste plodove – pospite izblendirane orahe, bademe ili lešnike po bananama, tako da se lepo oblože. 3. Pecite – zagrejte pleh i ispecite banane sa svih strana dok ne dobiju blago zlatnu boju. 4. Serviranje – na tanjir sipajte borovnice, poređajte tople banane i prelijte ih otopljenom posnom belom čokoladom. 5. Uživajte – poslužite odmah dok je desert topao i čokolada se divno razliva preko banana! Savršen posni desert gotov za par minuta! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #kuhinjarecepti #pohovano #njaminjam😋 #viral_video #viralvideos #foruyou ♬ bounce (i just wanna dance) - фрози & joyful

Komentari (0)

Loading