PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 500 g pilećeg filea
- maslinovo ulje
- dimljena paprika
- beli luk
- so, biber
Za punjenje:
- 150 g kajmaka
- 1 kašika majoneza
- 200 g dinstanog spanaća
- biber, so
- parmezan
- beli luk
Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200 stepeni i pecite 40 minuta.
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.

PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

MAFINI SA ŠUNKOM I SIROM Gotovi za pola sata a nema ko će im odoleti
Mirisni i sočni.

NUGAT TORTA Kremasta i nedoljiva, nećete moći da prestanete da jedete
Savršena za sve prilike.

NAJBOLJE POHOVANE LIGNJE Biće hrskave i preukusne, a jedan sastojak im daje poseban šmek
Služite uz seckane parčiće limuna i tartar sos.

PALENTA SA MERAMA NA KAŠIKE Baš onako kako su je nekada domaćice pravile, biće kremasta i neodoljiva
Savršena za doručak uz šolju jogurta.

POSNA PITA SA SPANAĆEM Gurmanska i slasna, nestaće sa stola čim se postavi
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)