PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još

Ivana Pavlović

13:30

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim.

punjeno belo meso
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g pilećeg filea
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

Za punjenje:

  • 150 g kajmaka
  • 1 kašika majoneza
  • 200 g dinstanog spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Priprema:

Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200 stepeni i pecite 40 minuta.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading