DRUGAČIJE LAZANJE Sa pistaćima i ovom namirnicom, nema ko vam neće tražiti recept
Slasne i aromatične, prste da poližete.

Potrebno je:
- pakovanje lazanja
- brašno
- mleko
- pistaći
- pršuta
- mocarela
- parmezan
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U blender stavite pistaće i maslinovo ulje, pa dobro izblendajte da dobijete krem. Napravite bešamel sos, pa dodajte krem od pistaća. Na dno vatrostalne posude stavite sos, pa ređajte kore za lazanje. Preko stavite pršutu i mocarelu i pospite parmezanom. Svaku koru pospite krupno seckanim pistaćima. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

LAZANJE SA SPANAĆEM Može i bez mesa, za obrok koji se ne zaboravlja
Sočne i slasne, postaće vaše novo omiljeno jelo.

NEODOLJIVE LAZANJE SA POVRĆEM Slasno jelo po originalnom italijanskom receptu, bićete oduševljeni
Ukusne i sočne, pravi raj za nepca.

POSNE LAZANJE Sočne i slasne, nestaće sa stola odmah
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

LAZANJE PO RECEPTU VODITELJKE LEE KIŠ Sočnije i slasnije od onih klasičnih, prste da poližete
Voditeljka Lea Kiš jedno je od omiljenih lica s malih ekrana, a svoju njenu karijeru prati zavidan uspeh bez skandala. Da se odlično snalazi u kuhinji, pokazao je i recept za sočne lazanje, koje posebno vole njen suprug Momčilo i ćerka Mia. Pripremite i uverite se zašto su toliko ukusne, sigurni smo da se nećete pokajati.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)