SOČNA MUSAKA SA KUVANIM JAJIMA Jeftino jelo skupog ukusa koje će gurmani obožavati

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Ukusna i drugačija, postaće vaše novo omiljeno jelo.

musaka sa jajima
Printscreen

Potrebno je:

  • 600 gr krompira
  • beli luk granule
  • ml. biber
  • malo suvog začina
  • 3 kuvana jaja
  • 50 gr listova kačkavalja
  • 1 jaje
  • 150 ml jogurta
  • 100 ml mleka
  • ulje

Priprema:

Očistite krompir pa ga isecite na tanke listiće. Pobiberite i dodajte začine, beli luk i ulje. Skuvajte 3 jaja, pa ih očistite i isecite na krugove. Polovinu listova krompira poređajte na pleh obložen pek papirom. Preko naređajte jaja i kačkavalj. Nanesite ostatak krompir. U jednoj posudi pomešajte jogurt i mleko, pa dodajte jaje i umutite žicom. Smesu prelijte preko krompira. Pecite musaku oko 40 minuta, u rerniu zagrejanoj na 220 stepeni.

Komentari (0)

Loading