SLANA ROZENKA Predjelo bez kojeg slava ne prolazi, a svi gosti ga vole
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.

Potrebno je:
- 300 ml majoneza
- 380 ml pavlake
- 150 g krem sira
- pakovanje kora za slanu rozen tortu
- 300 g stišnjene šunke
- 300 g kačkavalja
Priprema:
U jednoj posudi sjedinite majonez, pavlaku i krem sir. Smesu podelite na dva dela. Jednom delu dodajte rendani kačkavalj, a drugom stišnjenu šunku. Korice filujte prvo sa jednim pa sa drugim filom. Završite rendanim kačkavaljem.
Možda vas zanima:

SLANA ROZEN TORTA Hladno predjelo idealno za slavsku trpezu, nestaće sa stola čim se postavi
Mnogima omiljena rozen torta, ali u slanoj varijanti.

PROVERENI RECEPT Slana torta sa rozen korama postaće vam omiljeno predjelo
Sloj jedan pa drugi i očas posla gotova.

SLANA TORTA OD PAPRIKA Brza, dekorativna, preukusna i zasitna, a nema ko je ne voli
Sočna i slasna, svaki gost će uzeti dodatno parče.

SLANA TORTA SA PAPRIKAMA Raskošno predjelo koje nećete moći da prestanete da jedete
Kremasta i slasna, a gotova očas posla.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)