BRZA VOĆNA TORTA Ne zahteva ni truda ni vremena, a harmonija ukusa u svakom zalogaju
Savršena za rođendane i sve bitne datume.
Potrebno je:
- 400 g malina
- 1 gotov biskvit za tortu
- 30 g gotovog pudinga od vanile
- 4 kašike šećera
- 250 ml mleka
- aroma ruma
- 10 g praška za preliv za torte
- 250 ml vode
Priprema:
Operite i očistite voće. Zagrejte gotov puding, pa dodajte rum i prelijte preko biksvita. Onda složite voće preko pudinga. Pomešajte preliv za torte sa 2 kašike šećera. Ostavite na vatri pa dodajte 2,5 dl vode uz neprestano mešanje. Mešajte, pa pustite nekoliko minuta da se prohladi. Sipajte preliv preko torte.Bon appetit!
Možda vas zanima:
TORTA BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANOSTI Zbog nje svaka dijeta pada u vodu
Svi će vam tražiti dodatno parče.
POSNA TORTA SA VIŠNJAMA MAMI NA PARČE VIŠE I dupla mera će biti malo
Ješćete je i mrsnim danima.
BRZA TORTA SA MALINAMA Gotova dok trepnete, a po ukusu joj nema ravne
Nema ko vam neće tražiti dodatno parče.
BAKINA TORTA SA JABUKAMA SAVRŠENA ZA JESEN Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Mirisna i sočna poslastica raspametiće i one izbirljive.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)