PIRE OD KARFIOLA Sočan prilog koji super ide uz meso i ribu, a izuzetno zdrav
Kremast i lagan, pravićete stalno.
Sastojci
- 1 veća glavica karfiola
- 100 g maslaca
- 1 kašičica soli
- 1-2 kašičice belog luka u prahu
- začini po želji
Priprema:
Iskidajte karfiol na cvetove, pa ga operite i skuvajte u vodi. Onda izvadite i dodajte maslac sobne temperature, pa umutite štapnim mikserom.Dodajte so, beli luk i ostale začine koje želite, pa umutite pire.
Možda vas zanima:
KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
PIRE OD KARFIOLA Još sočniji i kremastiji od onog klasičnog, postaće novo omiljeno jelo
Dodajte kao prilog uz meso i uživajte.
ZABORAVLJENI PIRE OD PASULJA I KROMPIRA Pravo sirotinjsko bogatstvo na tanjiru
Kremast i jednostavan, ukusa koji se pamti.
KROMPIR PIRE Savršeno kremast i bez grudvica, super ide uz meso za ručak
Lagan i kremast, a pravi se lako.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)