SAVRŠENI PIRE KROMPIR BEZ MLEKA Ispratite ove trikove i biće savršeno gladak i svilenkast
Trik leži u dobro skuvanom krompiru, maslacu i pažljivoj obradi do željene teksture.
Tajna savršenog pire krompira
Krompir oljuštite, pa ga isecite na veće komade i stavite u šerpu sa vodom. Ostavite da provri, pa kuvajte oko 20 minuta, sve dok ne omekša. Procedite vodu, pa stavite krompir u veću činiju. Zatim, dodajte puter, beli luk u prahu, so i biber. Krompir gnječite dok ne postane gladak i kremast. Na kraju, pospite pire seckanim peršunom.
Možda vas zanima:
PIRE KROMPIR IZ SNOVA Totalno menja pravila igre u kuhinji
Nestaje sa stola čim se postavi.
KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
JEDNOSTAVAN RECEPT ZA POČETNIKE ZA SAVRŠEN PIRE KROMPIR Biće kremast i bez grudvica
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
KROMPIR PIRE KAO IZ RESTORANA Nema kapi mleka, a kremast i bez grudvica
Savršeno ide uz ćufte ili spanać.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)