PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.
Potrebno je:
- 2 pileća bela mesa
- 100 g sitnog sira
- 100 g kuvanog spanaća
- 2 čena belog luka
- 100 g dimljene slanine
- 1 kašika seckanog svežeg peršuna
- biber
- so
Priprema:
Meso izlupajte čekićem da bude tanko. Pomešajte sir, sitno iseckan beli luk, peršun, iseckan blanširan spanać. Dodajte so i biber po ukusu. Slaninu isecite na kockice i malo prodinstajte, pa dodajte u smesu od spanaća. Nafilujte svaki komad mesa i urolajte. Probodite čačkalicom kroz sredinu kako se ne bi raspalo za vreme prženja. Pržiti na zagrejanom ulju sa svih strana dok meso ne dobije smeđu boju. Kad se ohladi, isecite na šnite.
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.
PILEĆE BELO MESO U SOSU Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, za vikend koji se pamti
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)