PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.

Potrebno je:
- 2 pileća bela mesa
- 100 g sitnog sira
- 100 g kuvanog spanaća
- 2 čena belog luka
- 100 g dimljene slanine
- 1 kašika seckanog svežeg peršuna
- biber
- so
Priprema:
Meso izlupajte čekićem da bude tanko. Pomešajte sir, sitno iseckan beli luk, peršun, iseckan blanširan spanać. Dodajte so i biber po ukusu. Slaninu isecite na kockice i malo prodinstajte, pa dodajte u smesu od spanaća. Nafilujte svaki komad mesa i urolajte. Probodite čačkalicom kroz sredinu kako se ne bi raspalo za vreme prženja. Pržiti na zagrejanom ulju sa svih strana dok meso ne dobije smeđu boju. Kad se ohladi, isecite na šnite.
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)