PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.

Potrebno je:
- 500 g pilećeg filea
- 100 g kulena
- 150 g kačkavalja
- 150 g kisele pavlake
- 200 ml neutralne pavlake
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni.Isecite meso u šnicle, pa polako izlupajte tučkom za meso, začinite i premažite pavlakom.Nanesite po nekoliko kolutića kulena i sira na svaki, pa urolajte. Zatim, zatvorite čačkalicama, pa stavite u vatrostalnu činiju i prelijte pavlakom. Pecite 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)