PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Služite uz salatu po želji.

punjeno belo meso
Printscreen

Potrebno je:

  • 500 g pilećeg filea 
  • 100 g kulena
  • 150 g kačkavalja
  • 150 g kisele pavlake
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni.Isecite meso u šnicle, pa polako izlupajte tučkom za meso, začinite i premažite pavlakom.Nanesite po nekoliko kolutića kulena i sira na svaki, pa urolajte. Zatim, zatvorite čačkalicama, pa stavite u vatrostalnu činiju i prelijte pavlakom. Pecite 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading