PRAVA URNEBES SALATA Kao ona kafanska-kremasta, ljuta i spremna za 5 minuta
Savršenog ukusa, daće šmek svakom jelu.
Potrebno je:
- 200 g sitnog mladog sira
- 2-3 kašike kisele pavlake
- 2 čena belog luka
- 1 ravna kašičica tucane ljute paprike
- prstohvat soli mlevene dimljene paprike
- so
- 2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte izgnječeni sir, pavlaku i beli luk. Onda dodajte tucanu papriku, dimljenu papriku i ulje. Dobro umutite, pa posolite po potrebi.Ostavite salatu pola sata u frižideru 30 minuta.
Možda vas zanima:
URNEBES SALATA ZA PRAVE GURMANE Aromatična i začinjena, daće šmek svakom jelu
Ako volite jake i začinjene ukuse, urnebes salatu ćete obožavati.
NAJUKUSNIJA KUPUS SALATA Ova dva sastojka joj daju poseban šmek, i totalno menjaju ukus
Karmelizovani luk i pavlaka dodaju na ukusu.
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
HLADNA SALATA SA PILETINOM I TESTENINOM Savršeno osvežava u vrelim danima, a gotova očas posla
Salatu držite do tri dana u frižideru.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)