ŠPAGETE SA PILETINOM I SPANAĆEM Savršen nedeljni ručak, ukusa koji priča priče
Fenomenalan obrok obožavaće cela porodica.

Potrebno je:
- 2 pileća filea
- 500 g špageta
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 200 g svežeg spanaća
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 2 kašike putera
- 4-5 suvih paradajza
Priprema:
Meso isecite na filete i začinite paprikom i solju. Ispržite ih na zagrejanom puteru. Izvadite ih, a u istom tiganju prodinstajte iseckan beli luk, dodajte suv paradajz i pavlaku za kuvanje. Ostavite da se kuva oko pet minuta. Dodajte spanać i kuvajte još toliko. Vratite meso i ostavite 2-3 minuta. Testeninu skuvajte po uputstvu sa kesice, izvadite na tanjir, odozgo stavite meso i prelijte umakom.
Možda vas zanima:


BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.

ŠARENI RIŽOTO SA PEČURKAMA Ručak koji budi sva čula, ukućani će stajati u redu za još
Ukusan i zasitan, za ručak koji se pamti.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)