SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.

Potrebno je:
- 800 g svinjskog vrata (u šniclama)
- 200 ml tamnog piva
- 2 kašike senfa
- 1 kašika meda
- 2 čena belog luka (sitno iseckana)
- so, biber po ukusu
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 kašike ulja
Priprema:
Šnicle svinjskog vrata stavite u činiju i prelijte marinadom od piva, senfa, meda, belog luka, ulja, soli, bibera i paprike. Dobro promešajte, pokrijte i ostavite u frižideru najmanje 3 sata, a idealno preko noći. Pecite meso na dobro zagrejanom roštilju, po 5–6 minuta sa svake strane, dok ne porumeni i omekša.
Možda vas zanima:

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

ROLOVANO MESO SA SPANAĆEM Ručak koji će celu porodicu ostaviti bez daha, po receptu bez premca
Specijalitet od mesa i spanaća, za ručak koji se pamti.

SVINJSKI KARE OD SENFA I LUKA Ručak koji će porodica obožavati, svaki zalogaj je raj za nepca
Savršenog ukusa, ukućani će stajati u redu za još.

PEČENA PRASETINA IZ RERNE Biće sočna i mekana, a korica hrskava, tajna je u ovome
Služite uz prilog po želji.

GURMANSKI PASULJ SA KOBASICOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a neće vas mučiti nadimanje
Obožavaće cela porodica, a zasitan.

OTPUŠITE SUDOPERU BEZ PROBLEMA Neće vam trebati majstor, već samo dve namirnice iz kuhinje!
Trik provereno uspeva i rešava problem u trenu.

PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta, a bićete siti satima
Pravi se lako, a pojede brzo.

ISPRŽITE JAJA BEZ KAPI ULJA Treba vam samo ova namirnica, a biće zdravija i mnogo ukusnija
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u savršenom doručku.

KIFLICE SA MARGARINOM Brze i posne, poćiće vam voda na usta koliko su ukusne
Najbolje služite uz sojin jogurt.
Komentari (0)