NAJBRŽA KEKS TORTA SA KREM SIROM Pravi se maltene sama, a polovina nestane dok trepnete
Kremasta i jednostavna, za sve prilike kada vam se jede slatko.
Potrebno je:
Za podlogu:
- 200 g mlevenog keksa
- 120 g otopljenog putera
Za fil:
- 250 g pirea od breskve
- 100 g krem sira
- 400 ml slatke pavlake za šlag
Za posipanje:
- malo mlevenih badema
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveni keks sa otopljenim puterom. Sjedinite dobro pa utisnite na dno kalupa, obloženo pek papirom. Zasebno umutite krem sir sa pireom od breskve, pa umešajte slatku pavlaku i sve dobro umutite. Preko podloge od keksa prelijte fil, pa špatulom poravnajte i pospite mlevenim bademima. Ostavite tortu bar 20 minuta u frižideru.
Možda vas zanima:
RUMBA TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Pravi se maltene sama, a tera vodu na usta
Kremasta i jednostavna, savršena za sve prilike.
BRZA TORTA SA MALINAMA I PIŠKOTAMA ZA LENJE DOMAĆICE Gotova dok pristavite kafu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
SUPER BRZA KEKS TORTA Gotova dok pristavite kafu, a svi je vole
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
BRZA KEKS TORTA SA VIŠNJAMA SE TOPI U USTIMA Poslastica sa kojom nikad nema greške
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)