GRILOVANO BELO MESO SA LIMUNOM Dijetalni ručak ukusa da ti pamet stane
Savršen ručak koji se pravi brzo i lako.
Potrebno je:
- 600 g pilećeg belog mesa
- sok i rendana korica jednog limuna
- 2 čena belog luka
- 3 kašike maslinovog ulja
- so, biber po ukusu
- grančica svežeg timijana ili ruzmarina
Priprema:
Pileće filete istucite blago i stavite u marinadu od limunovog soka, korice, sitno seckanog belog luka, ulja, soli, bibera i začinskog bilja. Ostavite u frižideru najmanje sat vremena. Pecite na roštilju po 3–4 minuta sa svake strane, dok ne dobiju zlatnu boju i ostanu sočni.
Možda vas zanima:
PILETINA PUNJENA SPANAĆEM ZA FIT LINIJU Ispod 200 kalorija, a topi se u ustima
Jelo ispod 200 kalorija od kog ćete biti dugo siti.
BATAKE U SOSU OD AJVARA NIKO NE ODBIJA Sočni i hrskavi, a meso se samo odvaja
Služite uz krompir pire.
PILEĆE ĆUFTE PONOS ŠVEDSKE Klasik nordijske kuhinje koji super ide uz pire krompir
Ručak u kome će uživati cela porodica.
KREMASTA PILETINA U SOSU OD PEČURAKA Ručak za pola sata koji pomera granice dobrog ukusa
Na kraju, pospite seckanim peršunom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)