NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće slasni i sočni, prste da poližete
Samo dodajte prilog po đelji.
Potrebno je:
- 600 g mlevene junetine
- so, biber
- 4 zemičke
- 4 kriške topljenog kačkavalja ili čedar sira
- 1 crveni luk
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika senfa
- 1 kašika pavlake
- listovi zelene salate
Priprema:
Oblikujte četiri pljeskavice od mlevenog mesa, posolite i pobiberite. Pecite ih na roštilju po 4–5 minuta sa svake strane. Luk isecite na kolutove i kratko grilujte. U međuvremenu, na kraju pečenja stavite krišku sira na svaku pljeskavicu da se otopi. Presecite zemičke, kratko ih tostirajte, pa filujte salatom, pljeskavicom, lukom i sosom napravljenim od majoneza, senfa i pavlake.
Možda vas zanima:
PLJESKAVICA SA KAJMAKOM Omiljeno jelo sa roštilja ovako prave u kafani
Biće sočna i preukusna.
LESKOVAČKA PLJSKAVICA Sočna, pikantna i punog ukusa, nije ni čudo što je kraljica roštilja
Služite u somunu uz prilog po želji.
NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće sočni i slasni, pravi raj za nepca
Bićete oduševljeni ukusom.
DOMAĆI BURGERI Napravite ih kao pravi roštilj majstor i obradujte drage ljude fenomenalnom gozbom
Sočni i slasni, držaće vas dugo sitim.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)