SOČNI BURGERI OD SPANAĆA Jednostavni, posni, lako se prave i preukusni, može i bez mesa za savršen ručak
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 kg svežeg spanaća
- 300 g pirinča
- so
- biber
- seckan peršunov list
- malo ulja
- malo brašna
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Operite dobro spanać pa ga obarite. Iseckajte ga pa obarite pirinač i procedite. Zatim sjedinite spanać sa pirinčem, pa dodajte so, biber, sitno seckan peršun. Oblikujte male burgere. Poređajte u pleh obložen pek papirom i poprskajte malo uljem. Pecite burgere 25 do 40 minuta, prvo u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, pa smanjite na 200.
Možda vas zanima:
POSNE PLJESKAVICE OD KARFIOLA Toliko su slasne da ćete polizati i tanjir, a ne goje
Sočne i preukusne, prste da poližete.
PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.
SOJA BURGER PO RECEPTU ZA ČISTU DESETKU Zaboravićete da nedostaje meso
Sočan i slasan, samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE NA VODI Toliko su sočne i ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Prave se brzo i lako, a osvajaju ukusom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)