KIKIRIKI BAJADERA SE SMAŽE U TRENU Gotova očas posla, a i dupla mera je malo

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Savršena za sve svečane prilike.

kikiriki bajadera
Shutterstock

Potrebno je:

  • 250 g putera
  • 300 g mlevenog keksa
  • 200 g šećera u prahu
  • 300 g kikiriki putera
  • 250 g čokolade za kuvanje

Priprema:

Pomešajte keks, istopljen puter i šećer. Dodajte kikiriki puter (odvojte 4 kašike sa strane) i mutite mikserom da se smesa ujednači. Smesu rasporedite na tacnu u obliku pravougaonika, debljine po želji. Na tihoj vatri istopite čokoladu i odvojen kikiriki puter. Sipajte preko raspoređene smese i ostavite da se stegne.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading