KARAMEL BAJADERA SE TOPI U USTIMA Kraljica slavske trpeze u modernom ruhu

Ivana Pavlović

16:00

Slatki kutak 0

Kremasta i preukusna, nema ko vam neće tražiti recept.

karamel bajadera
Shutterstock

Potrebno je:

  • 3 jajeta
  • 300 g šećera
  • 200 g margarina
  • 200 g karamel bombona
  • 300 g mlevenog keksa

Za glazuru:

  • 200 g čokoladne glazure

Priprema

U šerpu stavite šećer pa dodajte jaja i umutite žicom za mućenje. Zatim dodajte karamel bombone kuvajte na umerenoj temperaturi, uz neprestano mešanje. Skinite šerpu sa ringle pa dodajte margarin i mešajte, sve dok se ne otopi. Umešajte mleveni keks pa dobro promešajte. Smesu izlijte u podmazan pleh. Prelijte bajaderu čokoladnom glazurom pa secite i služite.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading