KINDER OBLANDA MILUJE NEPCA Gotova za 20 minuta, a nema ko je ne voli
Savršeno ide uz šoljicu kafe.
Potrebno je:
- 600 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 1 margarin
- 200 g crne čokolade za kuvanje
- 100 g bele čokolade za kuvanje
- 200 g seckanih lešnika
- 3 lista oblande
Priprema:
Ušpinujte šećer kao za slatko. U jednoj posudi umutite margarin sa mlekom u prahu pa umešajte šećer i lešnike. Promešajte dobro pa podelite na 2 dela. Jednom dodajte otopljenu crnu čokoladu, a drugom belu čokoladu. Sjedinite pa time nafilujte oblandu. Zatim je umotajte u providnu foliju i pritisnite nečim teškim. Ostavite oblandu u frižideru preko noći.
Možda vas zanima:
RUSKE KAPE ZA NAJLEPŠU SLAVU Jednostavni kolači savršenog ukusa
Klasik koji nikad ne izlazi iz mode.
BAKINE ŽERBO KOCKE BUDE SVA ČULA Izgledaju elegantno, mirišu domaće i tope se u ustima
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
DONOSIMO VAM NAJBOLJI RECEPT ZA ORASNICE Sitni kolači koje niko ne odbija
Zamiriše cela kuća dok se peku.
STARINSKI RECEPT ZA ČUPAVCE Kolači na koje je mirisala cela Jugoslavija
Mirisni i sočni, nema im ravnih.
FRANCUSKA KREMPITA BOLJA OD SVAKE TORTE Svilenkasti krem, hrskave kore i voćni žele
Kremasta i lagana, polizaćete i tanjir.
GURMANSKA SALATA SA SLANINOM I JAJIMA Kremasta i slasna, bolja od ruske i mimoze
Savršeno predjelo za slavsku trpezu.
JEZEKILJEV HLEB ZA DUGOVEČNOST Po receptu starom 2500 godina
Biće mekan i sočan kao duša.
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE RAJ ZA NEPCA Saftaste i sočne, teraju vodu na usta
Ručak u kome će uživati cela porodica.
SUSAM ŠTAPIĆI SA SIROM BOLJI NEGO IZ PEKARE Biće super i kada se ohlade, a i za 3 dana
Savršeni za doručak ili užinu.
Komentari (0)