KINDER OBLANDA MILUJE NEPCA Gotova za 20 minuta, a nema ko je ne voli
Savršeno ide uz šoljicu kafe.
Potrebno je:
- 600 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 1 margarin
- 200 g crne čokolade za kuvanje
- 100 g bele čokolade za kuvanje
- 200 g seckanih lešnika
- 3 lista oblande
Priprema:
Ušpinujte šećer kao za slatko. U jednoj posudi umutite margarin sa mlekom u prahu pa umešajte šećer i lešnike. Promešajte dobro pa podelite na 2 dela. Jednom dodajte otopljenu crnu čokoladu, a drugom belu čokoladu. Sjedinite pa time nafilujte oblandu. Zatim je umotajte u providnu foliju i pritisnite nečim teškim. Ostavite oblandu u frižideru preko noći.
Možda vas zanima:
BANANA KUGLICE MOŽE I DETE DA NAPRAVI A savršene uz čaj ili kafu
Priprema je nikad brža, a ukus fantastičan.
BAKLAVA PUŽIĆI SA ORASIMA PONOS TURSKE I dupla mera je malo
Savršenog ukusa, a nisu preslatki.
BRZE KEKS KUGLICE TERAJU VODU NA USTA A prave se maltene same
Savršeno idu uz šoljicu kafe.
POSNE RAFAELO KUGLICE SE TOPE U USTIMA A može i dete da ih napravi
Savršene za praznike u vreme posta.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)