POSNI PREBRANAC GREJE DUŠU I TELO Isti kao onaj kafanski, ukusa da ti pamet stane

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Posni ručak u kome će uživati cela porodica.

prebranac
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 kg tetovca
  • 3-4 glavice crnog luka
  • nekoliko čenova belog luka
  • list lovora
  • malo bibera

Zaprška:

  • 300 g crnog luka ili praziluka
  • kašika ulja
  • mlevena paprika
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Dobro operite pasulj pa ga potopite bar 8 sati u vodu. Potom ga ocedite i stavite u veliki lonac sa hladnom vodom. Umešajte list lovora i pobiberite. Kuvajte pasulj na srednjoj vatri sve dok ne omekša, oko sat do sat i po. Dodajte seckan crni luk pred kraj kuvanja, kao i nekoliko čenova belog luka.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading