PATLIDŽAN IZ RERNE SAVRŠEN ZA DIJETU Lagan i aromatičan, savršen za večeru
Samo dodajte ajvar ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 2 veća patlidžana
- 1 crni luk
- 1 paprika
- 1 šargarepa
- 2 kašike ulja
- so, biber, začinsko bilje po ukusu
Priprema:
Patlidžane prepolovite i izdubite. Luk, papriku i šargarepu sitno iseckajte i propržite u ulju, dodajte začine. Napunite patlidžane smesom, prelijte sa malo ulja i stavite u rernu ili u poklopljenom tiganju da se kratko zapeče. Poslužite odmah.
Možda vas zanima:
POSNA SARMA KRALJICA ZIMSKE TRPEZE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Nećete ni da primetite da nedostaje meso.
BANATSKI PAPRIKAŠ BOLJI OD KLASIČNOG Svakim zalogajem greje dušu i telo
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
BAKINA POSNA SARMA BOLJA OD MRSNE Po receptu starom 50 godina, i sit bi je jeo
Ručak u kome će uživati cela porodica.
POSNE PUNJENE PAPRIKE IZ BAKINE KUHINJE Toliko zasitno i bogato punjenje da zaboravite na meso
Zasitno i preukusno jelo.
PATLIDŽAN IZ RERNE SAVRŠEN ZA DIJETU Lagan i aromatičan, savršen za večeru
Samo dodajte ajvar ili prilog po želji.
RIŽOTO SA PEČURKAMA ZA VIKEND Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Savršen za dane Božićnog posta, a preukusan.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
Komentari (0)