JELO ZA MALO PARA Brzo, pikantno, a sprema se od omiljene namirnice!

Trpeza/ V.V.

09:30

Sezonski recepti 0

Pečeni krompir sa susamom može da se jede kao obrok ili da se posluži kao prilog uz meso.

JELO ZA MALO PARA Brzo, pikantno, a sprema se od omiljene namirnice!
Shutterstock

Sastojci:

1 kg krompira

150 g susama

2 kašike mlevene ljute paprike

100 ml ulja

120 g margarina

Priprema:

Krompir očistite i isecite na manje komade. Dodajte papriku i susam i dobro izmešajte. Prebacite ga u pleh i preko narendajte margarin. Stavite u zagrejanu rernu na 180 stepeni da se peče. Kad omekša, gotov je. Poslužite uz meso ili povrće.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading