JELO ZA MALO PARA Brzo, pikantno, a sprema se od omiljene namirnice!

Trpeza/ V.V.

09:30

Sezonski recepti 0

Pečeni krompir sa susamom može da se jede kao obrok ili da se posluži kao prilog uz meso.

JELO ZA MALO PARA Brzo, pikantno, a sprema se od omiljene namirnice!
Shutterstock

Sastojci:

1 kg krompira

150 g susama

2 kašike mlevene ljute paprike

100 ml ulja

120 g margarina

Priprema:

Krompir očistite i isecite na manje komade. Dodajte papriku i susam i dobro izmešajte. Prebacite ga u pleh i preko narendajte margarin. Stavite u zagrejanu rernu na 180 stepeni da se peče. Kad omekša, gotov je. Poslužite uz meso ili povrće.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading