SVE U JEDNOM JELU Preukusna krompir čorba sa junetinom
Može da bude kompletan obrok.
Sastojci:
300 g junetine
500 g krompira
1 crni luk
2 šargarepe
1 kašičica mlevene paprike
1 paradajz
1 lovorov list
1 kačičica suvog biljnog začina
1 kašičica soli
1/2 kašičice nlevenog bibera
1 kašičica seckanog peršuna
Priprema: Iseckati luk, šargarepu i papriku i kratko prodinstati. Dodati iseckano meso, biljni začin, so i biber. Dinstati nekoliko minuta. Dodati mlevenu papriku, iseckan paradajz, iseckan oljušten krompir i lovorov list. Sipati oko dva litra vode. Poklopiti i dinstati na tihoj vatri dok krompir i meso omekšaju. Po potrebi dodavati vode. U gotovo jelo dodati peršun.
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)