SVE U JEDNOM JELU Preukusna krompir čorba sa junetinom
Može da bude kompletan obrok.
Sastojci:
300 g junetine
500 g krompira
1 crni luk
2 šargarepe
1 kašičica mlevene paprike
1 paradajz
1 lovorov list
1 kačičica suvog biljnog začina
1 kašičica soli
1/2 kašičice nlevenog bibera
1 kašičica seckanog peršuna
Priprema: Iseckati luk, šargarepu i papriku i kratko prodinstati. Dodati iseckano meso, biljni začin, so i biber. Dinstati nekoliko minuta. Dodati mlevenu papriku, iseckan paradajz, iseckan oljušten krompir i lovorov list. Sipati oko dva litra vode. Poklopiti i dinstati na tihoj vatri dok krompir i meso omekšaju. Po potrebi dodavati vode. U gotovo jelo dodati peršun.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)