SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.
Bolonjeze tart
Možda vas zanima:

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.

NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.
OVO MORATE PROBATI Zapečeni SIR će vam postati omiljeno jelo
Ukus je predivan.
Sastojci:
300 g zamrznutog lisnatog testa
500 mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
3 kašike paradajz-pirea
origano, bosiljak
1 jaje
200 ml kisele pavlake
2 kašike rendanog kačkavalja
ulje
brašno
biber, so
Priprema:
Odmrznuto testo rastanjite u krug na pobrašnjenoj površini i njime obložite okrugli kalup koji ste prethodno podmazali i posuli brašnom. Seckani crni luk propržite na zagrejanom ulju, pa dodajte meso. Nastavite s prženjem dok meso ne promeni boju. Sipajte paradajz-pire, origano i bosiljak, te posolite i pobiberite. Smesu preručite u kalup s testom, odozgo pospite rendanim kačkavaljem i prelijte pavlakom umućenom s jajetom. Pecite oko 20 minuta na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HAMBURGER SUPA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Služite toplo.

DOMAĆE PIŠKOTE Prave se lako, a nimalo ne zaostaju za onim kupovnim
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

POTAŽ OD BUNDEVE Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Služite uz tost.

DOMAĆE POGAČICE SA ČVARCIMA Još ukusnije od onih kupovnih, samo dodajte šolju jogurta
Priprema nije kompikovana, a ukusne i slasne.
Komentari (0)