LOVAČKE ŠNICLE Sočno i mekano meso u pikantnom umaku, spremite se odmah za dodatak!
Poslužite lovačke šnicle uz pire krompir.

Sastojci:
1 kg svinjskih šnicli
200 g brašna
100 ml ulja
1 crni luk
3 čena belog luka
1 kašika slatke mlevene paprike
1 kocka za supu (goveđa)
500 ml vode
Priprema:
Šnicle po ukusu posoliti, uvaljati u brašno i pržiti ih obe strane da porumene. Izvaditi na ubrus. U istoj šerpi propržiti iseckane crni i beli luk. U vreloj vodi razmutitikocku za supu pa dodati u šerpu. Dodati mlevenu papriku i kašiku brašna, promešati da ne bude grudvica. Vratiti šnicle u šerpu i ostaviti da se dinstaju pola sata, začiniti još ako treba.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.

VRANJANSKI PROPEĆ PO TETA DRAGANINOM RECEPTU Mirisan i sočan, nema ko će mu odoleti
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

LETNJA SARMA PO RECEPTU IZ STARE SVESKE Preukusna, zasitna i slasna, ovakvu do sada niste jeli
Ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)