BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
Ako tražite ručak koji je brz, izdašan i svima omiljen, ovaj recept sa krompirom je baš to – ukusan, jednostavan i gotov za samo desetak minuta pripreme. Idealno rešenje kad nemate vremena da kuvate ili vam se najave gosti „u letu“, a želite da poslužite nešto što izgleda i miriše kao da ste se oko njega ozbiljno potrudili.
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“. A najbolji deo je što je sve maksimalno jednostavno.
Za pripremu vam treba nekoliko osnovnih sastojaka: par krompira, malo začina, ulje, jaja i pavlaka, seckani mladi luk, čeri paradajz, malo soli, kobasica i narendani sir. Sve zajedno daje savršenu kombinaciju ukusa kojoj niko ne može da odoli.
Krompir isečete na malo deblje kolutove, začinite, prelijete uljem i kratko zapecite da omekša. Za to vreme umutite jaja i pavlaku, dodate povrće i začine, pa sve prelijete preko krompira. Na vrh pospete kobasicu i kačkavalj, vratite u rernu i ostavite da se zapeče dok se mirisi ne raspu po kuhinji.
Rezultat je sočno, zlatno i neodoljivo jelo koje možete poslužiti kao glavni obrok, ali i kao bogatu užinu. Brzo, jednostavno i ukusno – baš kako volimo!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)