LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Petak, 10. maj 2024.
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Ako želite da piletina ispadne sočna, primenite ove jednostavne trikove iskusnih domaćica.
Pravi se brzo i lako, a zdrava je i ukusna.
Ako želite savršeno vazdušaste, mekane i ukusne palačinke, izbegnite sledeće greške.
Cezar Kardini, pre tačno jednog veka, napravio je najpoznatiju salatu na svetu. Sa godinama recept je menjan pa danas postoje brojne varijacije, ove obrok salate. Donosimo vam recept koji se smatra originalnim.
Popularno dinstano jelo od govedine kuvano u slatko kiselkastom sosu, nastalo u Dalmaciji, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
Namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji očistiće zagorelo posuđe brzo i lako.
Pohovani kroketi, domaćinski pasulj, francuska musaka, rol viršle sa slaninom, zapečena testenina, kremasta pasta, viršle u paradajz sosu, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Sočan i slasan, prste da poližete.
Ako ovaj sastojak dodate u testo koje nije naraslo, biće potrebno samo da ga premesite.
Ovakve do sada niste jeli, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.