BRZA PASTA BOLONJEZE Uživajte u ovom slasnom italijanskom jelu
Napravite pastu bolonjeze brzo i lako. Idealan predlog za početnike u kuhinji. U nekom od narednih tekstova, predstavićemo vam bolonjeze recepte poznatih svetskih kuvara.

Potrebno je
500 gr mlevenog mesa
500 ml pasiranog paradajza
150 ml crvenog vina
2 luka
2 šargarepe
2 čena belog luka
maslinovo ulje
so, biber
Priprema
Luk i šargarepu sitno nasecite i propržite na maslinovom ulju. Dodajte sitno seckani beli luk i kratko propržite.Dodajte mleveno meso i kuvajte dok ne omekša. Dodajte vino i sačekajte da alkohol ispari, pa dodajte pasirani paradajz. Kuvajte na laganoj vatri dok se sos ne zgusne.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)