PILEĆI ŠIŠ KEBAB Nije teška priprema,a svaki zalogaj je sve bolji
Savršen spoj pietine i jogurta. Jelo koje ne zastareva. Sočni, hrkavi i preukusni.
Potrebno je
- 300 g otkoštanog karabatka bez kože
- 3 kašike gustog jogurta
- 4 kašike maslinovog ulja
- 2 veća čena belog luka, izgnječen
- 1 kašika paradajz pirea
- so, biber, timijan, mlevena crvena ljuta paprika, kim
- za služenje: povrće po izboru
Priprema
Sastavite sve sastojke u jednu posudu. Onda dodajte piletinu sečenu na veće kocke pa je dobro natrljajte smesom i ostavite 2 sata u frižideru. Piletinu nabodite na ražnjiće. Pecite u plehu na papiru za pečenje, na 250 stepeni dok fino ne porumeni – uz okretanje da se dobro zapeku sa svake strane. Servirajte. Možete da dodate i grilovano povrće kao prilog. Uživajte !
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)