PILEĆI ŠIŠ KEBAB Nije teška priprema,a svaki zalogaj je sve bolji
Savršen spoj pietine i jogurta. Jelo koje ne zastareva. Sočni, hrkavi i preukusni.

Potrebno je
- 300 g otkoštanog karabatka bez kože
- 3 kašike gustog jogurta
- 4 kašike maslinovog ulja
- 2 veća čena belog luka, izgnječen
- 1 kašika paradajz pirea
- so, biber, timijan, mlevena crvena ljuta paprika, kim
- za služenje: povrće po izboru
Priprema
Sastavite sve sastojke u jednu posudu. Onda dodajte piletinu sečenu na veće kocke pa je dobro natrljajte smesom i ostavite 2 sata u frižideru. Piletinu nabodite na ražnjiće. Pecite u plehu na papiru za pečenje, na 250 stepeni dok fino ne porumeni – uz okretanje da se dobro zapeku sa svake strane. Servirajte. Možete da dodate i grilovano povrće kao prilog. Uživajte !

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)