MESO VAM JE ŽILAVO? OD SADA VIŠE NEĆE BITI Imamo načine , da vam bude sočno i mekano, baš svaki put !
Poslušajte ovih nekoliko saveta i rešite problem neukusnog ručka. Uživajte u mesu , mekom kao duša.
DODAJTE GAZIRANI SOK
Ako nemate puno vremena da marinirate meso evo brzog načina da ga omekšate. Nekoliko minuta pre pečenja prelijte meso slatkim gaziranim sokom, osušite ga pre pečenja i pospite biberom. Šnicle će biti mnogo sočnije.
DRŽITE MESO U LIMUNOVOM SOKU
Da bi vam meso ispaslo meko i ukusno, premažite ga limunovim sokom. Ako planirate da pečete batake ili šnicle, držite ih pola sata ranije, u limunovom soku. Na taj način će biti mekano i sočno.
DODAJTE OVU MARINADU ZA MESO
Noć pre pečenja stavite meso u marinadu od jabuke, belog luka i maslinovog ulja. Ostavite u frižideru celu noć, a sutradan ga spremite po želji. Biće mnogo mekše i ukusnije.
JABUKA ILI NEKO DRUGO VOĆE
Ako kuvate, pečete ili pržite crveno meso, rešenje je jabuka. Oljuštite jabuku pa je posložite po mesu dok se peče. Na taj način ćete ublažiti žilavost.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)