BUNDEVARA Pravi se od gotovih kora, miriše na jesen, napravite odmah duplu meru

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Ako volite miris cimeta i vanile, napravite ovu predobru pitu. Hrskavi spoj testa i slatkog ulepšaće vam dan.

bundevara
Shutterstock

Potrebno je

  • 1,5 kg rendane bundeve 
  • 500g gotovih kora za pitu
  • 2 kesice vanilin šećera
  • šećer 
  • ulje
  • gazirana voda

 

Priprema

Izrendajte bundevu, pa joj dodajte vanilin šećer i promešajte. Prvu koru malo pouljite, pospite šećerom, poprskajte gaziranom vodom. Preko prve stavite drugu koru, takođe je malo pouljite uljem, pospite šećerom, poprskajte gaziranom vodom. Preko druge kore stavite treću koru, pouljite je pa na nju stavite par kašika bundeve, pa sve urolajte. Ponovite postupak sa ostatkom fila i kora. Pitu pecite 45 minuta na 200 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading