BUNDEVARA Pravi se od gotovih kora, miriše na jesen, napravite odmah duplu meru
Ako volite miris cimeta i vanile, napravite ovu predobru pitu. Hrskavi spoj testa i slatkog ulepšaće vam dan.
![bundevara](/data/images/2023-11-14/67701_smanjena-2078717476-1_f.jpg?timestamp=1699916400)
Potrebno je
- 1,5 kg rendane bundeve
- 500g gotovih kora za pitu
- 2 kesice vanilin šećera
- šećer
- ulje
- gazirana voda
Priprema
Izrendajte bundevu, pa joj dodajte vanilin šećer i promešajte. Prvu koru malo pouljite, pospite šećerom, poprskajte gaziranom vodom. Preko prve stavite drugu koru, takođe je malo pouljite uljem, pospite šećerom, poprskajte gaziranom vodom. Preko druge kore stavite treću koru, pouljite je pa na nju stavite par kašika bundeve, pa sve urolajte. Ponovite postupak sa ostatkom fila i kora. Pitu pecite 45 minuta na 200 stepeni.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)