ŠNICLE U SOSU Mekane i sočne, meso se lepi za prste, za samo 410 dinara
Isprobajte ovaj recept i nećete se pokajati. Napravite jelo koje je prijatelj budžeta,a uživaće cela porodica.
Potrebno je
- 500 g svinjskog vrata (šnicle)
- 5 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 kašike brašna
- so, biber
Priprema
Šnicle izlupajte, posolite i uvaljajte u brašno. Pržite ih na zagrejanom ulju sa obe strane po nekolko minuta, pa ih izvadite. U istom ulju kratko prodinstajte iseckan crni luk na rebarca. Dodajte brašno, iseckan beli luk, sipajte čašu vode i krčkajte nekoliko minuta. Posolite, pobiberite, vratite šnicle i zajedno na tihoj vatri dinstajte dok šnicle ne omekšaju.
Možda vas zanima:
KAFANSKE ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Služite uz testeninu ili pire krompir.
ŠNICLE U SOSU OD ŠAMPINJONA Po receptu kafanskog kuvara, biće mekane i sočne
Služite uz testeninu ili pire krompir.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)