ŠNICLE U SOSU Mekane i sočne, meso se lepi za prste, za samo 410 dinara
Isprobajte ovaj recept i nećete se pokajati. Napravite jelo koje je prijatelj budžeta,a uživaće cela porodica.
Potrebno je
- 500 g svinjskog vrata (šnicle)
- 5 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 kašike brašna
- so, biber
Priprema
Šnicle izlupajte, posolite i uvaljajte u brašno. Pržite ih na zagrejanom ulju sa obe strane po nekolko minuta, pa ih izvadite. U istom ulju kratko prodinstajte iseckan crni luk na rebarca. Dodajte brašno, iseckan beli luk, sipajte čašu vode i krčkajte nekoliko minuta. Posolite, pobiberite, vratite šnicle i zajedno na tihoj vatri dinstajte dok šnicle ne omekšaju.
Možda vas zanima:
KAFANSKE ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Služite uz testeninu ili pire krompir.
ŠNICLE U SOSU OD ŠAMPINJONA Po receptu kafanskog kuvara, biće mekane i sočne
Služite uz testeninu ili pire krompir.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)