BRZI BUREK SA KROMPIROM Od gotovih kora, posan i slasan
Hrskavih kora i bogatog nadeva od krompira, ovakav burek do sada niste probali. Pritom je i posan. Pravi se od gotovih kora, tako da ćete da uštedite vreme za pripremu, a ukusom neće zaostajati, za onim klasičnim. Probajte i uverite se, jedno parče vam neće biti dovoljno.
Sastojci:
- 600 g kora za pitu
- 3-4 veća krompira
- kisela voda
- glavica crnog luka
- 1/2 dl ulja
- kašičica bibera
- kašičica soli
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Onda operite i očistite krompir i luk, pa ih izrendajte. U nauljen pleh stavite kore. Od krompira, luka, ulja, bibera i soli napravite fil. Zatim slažite kore i fil naizmeničnim redosledom sve dok ne potrošite sav materijal. Završite s nekoliko kora. Na kraju, pecite 20-ak minuta u rerni na 200 stepeni, dok ne porumeni.
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
ORIGINALAN RECEPT SA SVETE GORE Brza posna čorba, skida umor i popravlja raspoloženje u trenutku
Brza priprema i jeftini sastojci, a obiluje vitaminima
POSNI PODVARAK IZ BAKINE BELEŽNICE Delikates uz pečeni krompir i projaru
Meko, aromatično, toplo – uz pečeni krompir i projaru ovo jelo je prava posna gozba
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
Komentari (0)