PICA SA 4 VRSTE SIRA Sa hrskavim korama i sočnim nadevom, prste da poližete
Napravite ovu fenomenalnu picu, sir se topi u ustima, neće vam biti dovoljno jedno parče.
Potrebno je
- testo za picu
- kečap
- 100 g kačkavalja
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 30 g gorgonzole
- čeri paradajz
- origano
- masline
Priprema:
Premažite kečapom testo pa ređajte sireve redosledom gorgonzola, pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko sireva naređajte paradajz pa pospite origanom. Pecite u rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PICA SA MOCARELOM Italijanski aromatični specijalitet raspametiće i one izbirljive
Hrskavih kora i sočnog nadeva, prste da poližete.
PICA VESUVIO Slasna i neodoljiva, prste da poližete, još bolja od one kupovne
Slična čuvenoj Kaprićozi, ali bez pečuraka, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
BROKOLI PICA Ovakvu do sada niste jeli, osvaja na prvi zalogaj
Napravićete brzo i lako, a nestaće sa stola još brže.
SOČNA I SLASNA PICA Pravi se sa 4 vrste sira, a svaki zalogaj je sve bolji
Ova pica savršena je za opušteno veče sa prijateljima. Sir se topi u ustima.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
NAJLEPŠA CRVENA JAJA ZA USKRS Tradicionalna tehnika farbanja bez hemije
Uz pomoć ove tehnike dobićete prelepu crvenu boju, a nema veštačkih sastojaka ni hemije.
Komentari (0)