DOMAĆA PAŠTETA OD TUNJEVINE Osvaja na prvi zalogaj, a slaže se kao prilog sa raznim jelima
Namažite je na hleb ili dodajte kao prilog jelu. Preukusna i zdrava, pravićete je stalno.

Potrebno je
- 2 konzerve tune u biljnom ulju
- 50 g luka
- 2 tvrdo kuvana jaja
- 100 g putera
- 1 kašičica senfa
- suvi biljni začin
- crni mleveni biber
- limunov sok
- 1 kašičica sosa od sirćeta, ribe, šećera i začina
Priprema
Sitno iseckajte luk, pa penasto umutite puter. Tunu i tvrdo kuvana jaja ocedite. Zatim u puter umešajte luk, jaja i tunu pa dodajte senf, so, sos i sok od limuna. Sjedinite sve dobro seckom ili štapnim mikserom.

ZAPEČENA PILETINA SA PAVLAKOM I KAČKAVALJEM Držaće vas dugo sitim, a preukusno
Za sve gurmane i one izbirljive.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)