DOMAĆA PAŠTETA OD TUNJEVINE Osvaja na prvi zalogaj, a slaže se kao prilog sa raznim jelima
Namažite je na hleb ili dodajte kao prilog jelu. Preukusna i zdrava, pravićete je stalno.
Potrebno je
- 2 konzerve tune u biljnom ulju
- 50 g luka
- 2 tvrdo kuvana jaja
- 100 g putera
- 1 kašičica senfa
- suvi biljni začin
- crni mleveni biber
- limunov sok
- 1 kašičica sosa od sirćeta, ribe, šećera i začina
Priprema
Sitno iseckajte luk, pa penasto umutite puter. Tunu i tvrdo kuvana jaja ocedite. Zatim u puter umešajte luk, jaja i tunu pa dodajte senf, so, sos i sok od limuna. Sjedinite sve dobro seckom ili štapnim mikserom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)