DOMAĆA PAŠTETA OD TUNJEVINE Osvaja na prvi zalogaj, a slaže se kao prilog sa raznim jelima

Ivana Pavlovič

11:00

Sezonski recepti 0

Namažite je na hleb ili dodajte kao prilog jelu. Preukusna i zdrava, pravićete je stalno.

namaz od tunjevine
Shutterstock

Potrebno je

  • 2 konzerve tune u biljnom ulju
  • 50 g luka
  • 2 tvrdo kuvana jaja
  • 100 g putera
  • 1 kašičica senfa
  • suvi biljni začin
  • crni mleveni biber
  • limunov sok
  • 1 kašičica sosa od sirćeta, ribe, šećera i začina

Priprema

Sitno iseckajte luk, pa penasto umutite puter.  Tunu i tvrdo kuvana jaja ocedite. Zatim u puter umešajte luk, jaja i tunu pa dodajte senf, so, sos i sok od limuna. Sjedinite sve dobro seckom ili štapnim mikserom.

 

Komentari (0)

Loading