PILETINA U BELOM SOSU Sočni ručak iz rerne, meso se lepi za prste
Sočna i slasna piletina osvaja svakim zalogajem.
Potrebno je
- 500 g pilećeg belog mesa
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 100 g rendanog parmezana
- so
- biber
- suvi biljni začin
- ulje
Priprema:
Belo pileće meso rastanjite čekićem za meso, pospite začinima po ukusu, malo nauljite i ostavite da odstoji 10 minuta. Pomešajte pavlaku sa parmezanom, začinite po ukusu. Složite meso u vatrostalnu posudu, pa prelijte smesom od pavlake. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok meso ne omekša i odozgo se ne uhvati korica.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
PROJA SA ČVARCIMA Donosimo vam tajni recept za specijalitet koji obožavaju gurmani
Sočna proja najbolje se slaže sa šoljom jogurta, a čvarci joj daju poseban šmek.
Komentari (0)