PILETINA U BELOM SOSU Sočni ručak iz rerne, meso se lepi za prste
Sočna i slasna piletina osvaja svakim zalogajem.
Potrebno je
- 500 g pilećeg belog mesa
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 100 g rendanog parmezana
- so
- biber
- suvi biljni začin
- ulje
Priprema:
Belo pileće meso rastanjite čekićem za meso, pospite začinima po ukusu, malo nauljite i ostavite da odstoji 10 minuta. Pomešajte pavlaku sa parmezanom, začinite po ukusu. Složite meso u vatrostalnu posudu, pa prelijte smesom od pavlake. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok meso ne omekša i odozgo se ne uhvati korica.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)