PICA IZ TIGANJA Gotova za 15 minuta a nestaće sa stola odmah, milioni pretražuju ovaj recept
Napravite picu za 15 minuta, po viralnom receptu sa društvenih mreža, nikad brže i lakše.
Potrebno je
- 140 g brašna
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 140 ml jogurta
Za nadev:
- paprika
- masline
- sir
- paradajz sos
Priprema:
Pomešajte brašno, prašak za pecivo i jogurt pa od toga zamesite testo. Oklagijom razvucite u oblik kruga pa stavite na zagrejano ulje u tiganju. Kada se ispeče sa donje strane, okrenite na drugu. Zatim gornji deo testa premažite paradajz sosom, pa pospite rendanim sirom, paprikom i seckanim maslinama. Stavite poklopac i pecite još dva do 3 minuta. Bon appetit!
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
FARBANJE JAJA KAFOM Prirodan način koji provereno uspeva a ne oduzima vreme
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.
DOMAĆE SLATKO OD JAGODA Gotovo za oko pola sata, a prava rapsodija za nepca
Zasladiće vam dušu i telo, a priprema nije komplikovana.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
RIBLJA ČORBA Kafanski specijalitet koji se brzo sprema, a svi će misliti da ste pravili satima
Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.
Komentari (0)