BRZI HLEB MEKAN KAO DUŠA Zagrejaće vam dušu i telo, a uspeće svima
Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka, a pravi je raj za nepca.
Potrebno je
- 3 jaja
- malo praška za pecivo
- 3 kašike grčkog jogurta
Priprema:
Žumanca odvojite od belanca. Onda dodajte belancima prašak za pecivo i umutite čvrsti šne. Žumanca penasto umutite sa jogurtom. Obe smese sjedinite pa kašikom vadite, i sipajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni. Pustite da se prohladi najmanje sat vremena. Dodajte prilog po izboru. Prijatno!
Možda vas zanima:
FRANCUSKI BAGET NA DOMAĆI NAČIN Mekan kao duša, a biće podjednako svež i sutradan
Cela kuća zamiriše dok se peče.
DOMAĆI HLEB OD SAMO 2 SASTOJKA Spolja hrskav, a iznutra mekan kao duša
Samo dodajte prilog po želji.
PROTEINSKI HLEB ZA SAVRŠEN DORUČAK Sve se samo pomeša i peče, a biće svež danima
Samo dodajte prilog po želji.
DOMAĆI KUKURUZNI HLEB MAMI I MIRISOM I UKUSOM Spolja hrskav, a iznutra mekan
Samo dodajte prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)