BRZI HLEB MEKAN KAO DUŠA Zagrejaće vam dušu i telo, a uspeće svima

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka, a pravi je raj za nepca.

domaći hleb
Shutterstock

Potrebno je

  • 3 jaja
  • malo praška za pecivo 
  • 3 kašike grčkog jogurta

Priprema:

Žumanca odvojite od belanca. Onda dodajte belancima prašak za pecivo i umutite čvrsti šne. Žumanca penasto umutite sa jogurtom. Obe smese sjedinite pa kašikom vadite, i sipajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni. Pustite da se prohladi najmanje sat vremena. Dodajte prilog po izboru. Prijatno!

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading