POHOVANA PILETINA Hrskava i slasna, idealna kao užina za posao
Jednostavna je priprema, a pravi je raj za nepca.

Potrebno je
- 400 g belog mesa
- 130 g brašna
- 40 g kukuruznog skroba
- 200 ml vode
- 1 jaje
- 5 g praška za pecivo
- so
- biber
Priprema
Iseckajte piletinu na kockice, pa je malo posolite i pobiberite. U posudi pomešajte brašno, skrob, vodu, jaje, prašak za pecivo pa sjedinite, da dobijete ujednačenu smesu. Dodajte piletinu smesi pa dobro promešajte. Pecite na zagrejanom ulju, dok piletina ne dobije zlatnu koricu.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)