POHOVANA PILETINA Hrskava i slasna, idealna kao užina za posao
Jednostavna je priprema, a pravi je raj za nepca.
Potrebno je
- 400 g belog mesa
- 130 g brašna
- 40 g kukuruznog skroba
- 200 ml vode
- 1 jaje
- 5 g praška za pecivo
- so
- biber
Priprema
Iseckajte piletinu na kockice, pa je malo posolite i pobiberite. U posudi pomešajte brašno, skrob, vodu, jaje, prašak za pecivo pa sjedinite, da dobijete ujednačenu smesu. Dodajte piletinu smesi pa dobro promešajte. Pecite na zagrejanom ulju, dok piletina ne dobije zlatnu koricu.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)