PEČENI DULEK Zdrava užina koja će vam zamirisati celu kujnu, a ne morate da brojite kalorije
Pravi se jednostavno a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 1 kg očišćene bundeve
- šećer, med ili cimet po ukusu
Priprema
Isecite bundevu na kriške pa je očistite od semenki. Poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite dulek oko sat vremena u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kada bude mekan, znaćete da je pečen. Možete da služite toplo ili hladno. Pospite po želji šećerom, medom ili cimetom.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)