PEČENI DULEK Zdrava užina koja će vam zamirisati celu kujnu, a ne morate da brojite kalorije
Pravi se jednostavno a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 1 kg očišćene bundeve
- šećer, med ili cimet po ukusu
Priprema
Isecite bundevu na kriške pa je očistite od semenki. Poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite dulek oko sat vremena u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kada bude mekan, znaćete da je pečen. Možete da služite toplo ili hladno. Pospite po želji šećerom, medom ili cimetom.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
Komentari (0)