PEČENI DULEK Zdrava užina koja će vam zamirisati celu kujnu, a ne morate da brojite kalorije
Pravi se jednostavno a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 1 kg očišćene bundeve
- šećer, med ili cimet po ukusu
Priprema
Isecite bundevu na kriške pa je očistite od semenki. Poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite dulek oko sat vremena u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kada bude mekan, znaćete da je pečen. Možete da služite toplo ili hladno. Pospite po želji šećerom, medom ili cimetom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)