KAČKAVALJ SA ŠAMPINJONIMA IZ RERNE Sočno jelo zagrejaće vam dušu i telo
Brz i ukusan obrok koji će vas dugo držati sitim.
Potrebno je
- 200 g kačkavalja
- 400 g šampinjona
- 3 jaja
- 3 kašike kisele pavlake
- 50 g margarina
- 1 dcl mleka
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
- mleveni biber
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite šampinjone pa im odvojte drške i isecite ih na listiće. U margarinom podmazanu vatrostalnu posudu stavite šampinjone. U zasebnoj posudi umutite jaja sa mlekom i pavlakom, posolite, pobiberite i dodajte mlevenu začinsku papriku. Smesu izlijte preko šampinjona. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Izvadite i preko naređajte kriške kačkavalja. Vratite u rernu i pecite dok se kačkavalj ne otopi. Služite toplo uz prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)