KAKO DA ZNATE DA LI JE PILETINA SVEŽA Obratite pažnju na ove 3 stvari i nećete imati sumnje
Pokvareno meso ćete lako da prepoznate ali ako želite da proverite da li je sveže, pratite sledeće savete.
Boja
Proverite kost na bataku, mora da bude potpuno bela. Ako je boja mesa tamna ili sivkasta, znajte da nije baš sveže.
Miris
Piletina treba da ima slab miris pa ako vam se učini da miriše na užeglo ili kiselo, nemojte da je koristite.
Svežina
Pipnite rukom meso, ako ostane udubljenje, znači da nije sveža, a ako ne ostane sveža je. Ako na površini mesa ima sluzi, nemojte da koristite, znači da ima bakterija.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)