POSNE SARME OD PATLIDŽANA Ludački ukusne a ne goje, oduševiće vas na prvi griz
Drugačije, a posne sarme osvojiće vas od prvog zalogaja.

Potrebno je
- 600 g patlidžana
- 300 g posnog sira
- 50 g oraha
- 1 čen belog luka
- 50 g peršuna
Priprema:
Isecite patlidžane na trake, po dužini. Onda ih ispecite na malo ulja u tiganju. Zatim sitno iseckajte orahe ( ili u blenderu sameljite) , beli luk i peršun. Sve ove sastojke pomešajte sa posnim sirom i dobro sjedinite. Na kraju, filujte patlidžane jedan po jedan, sa ovom smesom, pa ih urolajte. Prijatno!

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

BELA TORTA Neodoljiva poslastica sa keksom za savršeno jutro
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)