POSNE SARME OD PATLIDŽANA Ludački ukusne a ne goje, oduševiće vas na prvi griz
Drugačije, a posne sarme osvojiće vas od prvog zalogaja.

Potrebno je
- 600 g patlidžana
- 300 g posnog sira
- 50 g oraha
- 1 čen belog luka
- 50 g peršuna
Priprema:
Isecite patlidžane na trake, po dužini. Onda ih ispecite na malo ulja u tiganju. Zatim sitno iseckajte orahe ( ili u blenderu sameljite) , beli luk i peršun. Sve ove sastojke pomešajte sa posnim sirom i dobro sjedinite. Na kraju, filujte patlidžane jedan po jedan, sa ovom smesom, pa ih urolajte. Prijatno!
Možda vas zanima:

POSNA SARMA Slasno jelo sa pečurkama i pirinčem, zaboravićete da nedostaje meso
Savršene za početak Božićnog posta, a dugo će vas držati sitim.

POSNE SARME SA SUVIM GROŽĐEM Fenomenalno jelo bogate i prepoznatljive arome, a obožavaće cela porodica
Ako volite klasične sarme, ove sa suvim grožđem ćete obožavati.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)