KAKO DA KUVANA JAJA NEMAJU NEPRIJATAN MIRIS I BUDU KREMASTIJE TEKSTURE? Napravite ih ovako i bićete oduševljeni
Ako pripremite jaja na ovaj način biće savršeno tvrdo kuvana, a verovatno se toga ne biste setili.
Pecite umesto da ih kuvate
Ispod jaja stavite papir za pečenje a njih stavite na rešetku, i pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Gotova jaja premestite u činiju sa ledenom vodom, pa kad se malo prohlade, oljuštite. Zatim ih vratite u ledenu vodu da se ohlade do kraja. Neprijatan miris će da bude manje izražen, a biće kremastija i savršeno tvrdo kuvana.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)