PAPRIKAŠ POSAN NA VODI Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ni malo ne zaostaje za originalom

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Ako volite klasičan paprikaš, ovaj ćete obožavati.

posni paprikaš
Shutterstock

Potrebno je

  • 1/2 kg krompira
  • 1/2 kg crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 4 mesnate paprike
  • 1 veza peršuna
  • 2 kašike suvog začina
  • 2 kašike brašna
  • mlevena paprika
  • so

Priprema:

Oljuštite krompir i isecite na kocke, pa nalijte vodom da ogrezne. Dodajte sitno seckani crni luk, paprike i šargarepu. Sve skuvajte pa dodajte zapršku od mlevene paprike i brašna. Posolite i pobiberite pa sklonite sa šporeta. Ukraste sitno seckanim peršunom. Prijatno!

Možda vas zanima:

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading