AKO ŽELITE MERMERNO PLAVA JAJA OFARBAJTE IH OVAKO Potpuno je prirodna tehnika, a ispadnu prelepa
Ako ofarbate jaja crvenim kupusom dobićete prelepu plavu boju, a za dodatni sjaj i mermerni efekat koristite kokosovo ulje.
Potreban vam je crveni kupus i kokosovo ulje. U šerpu sipajte 2 litra vode i pola čaše sirćeta. Kupus isecite pa ga stavite u pripremljenu šerpu i kuvajte 2 sata. Ostavite da se prohladi pa prebacite u teglu i stavite u frižider. Skuvajte jaja. Kese za zamrzivač koristite umesto rukavica, pa nauljenim dlanovima od kokosovog ulja pređite preko jajeta. Možete i da otopite kokosovo ulje u činiji, pa slikarskom četkicom iscrtavate šare. Jaja prenesite u teglu sa hladnom vodom pa ostavite od 20 minuta do nekoliko sati, u zavisnosti od intenziteta boje koju želite da dobijete. Izvadite i ostavite da se osuše.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)