PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.

pileći medaljoni
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g pilećeg filea
  • 1 crni luk
  • 2 čena belog luka
  • 3 jajeta
  • 3 kašike pšeničnog brašna
  • 3 kašike projinog brašna
  • 1 kašika senfa
  • 2 kašike pavlake
  • 3 kašike ulja

Priprema:
Iseckajte belo meso na kockice. Dodajte iseckan crni luk, jaja, pšenično i kukuruzno brašno, so, ulje, senf, pavlaku i usitnjen beli luk. Izmešajte i pržite na vrelom ulju s obe strane dok ne dobiju smeđu boju.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading