BELO MESO SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Aromatično i slasno jelo, za pravo uživanje
Sočno jelo u drugačijem sosu, za prave gurmane.
Potrebno je
- 4 pileća filea
- beli luk u prahu
- 200 g brašna
- 100 g parmezana
- 30 g putera
- 1 crni luk
- 12 čenova belog luka
- 300 ml bujona
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 100 g parmezana
Priprema
Posolite i pobibiberite belo meso, pa ga pospite belim lukom u prahu. U jednoj posudi pomešajte brašno sa parmezanom, pa uvaljajte belo meso. Sipajte malo ulja u tiganj, pa otopite parče putera, i ispržite meso. Meso izvadite iz tiganja, dodajte još malo ulja, pa propržite sitno sečen crni luk. Nakon što omekša, dodajte čenove belog luka. Pritisnite ih nožem, pa dodajte u tiganj. Dodajte bujon i pavlaku za kuvanje, pa promešajte. Nakon što krene da ključa, dodajte parmezan, so i biber. Dobro promešajte. Onda vratite meso i kuvajte, još nekoliko minuta. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
GRILOVANO BELO MESO SA LIMUNOM Dijetalni ručak ukusa da ti pamet stane
Savršen ručak koji se pravi brzo i lako.
PILEĆE BELO MESO U SOSU Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, za vikend koji se pamti
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.
PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)