PEKMEZ OD ARONIJE JAČA IMUNITET U TRENU Zdrav i preukusan, a bez šećera, za pravo zadovoljstvo
Jačaće krvnu sliku, a osvojiće ukusom i one izbirljive.
Potrebno je
- 1 kg aronije
- 1 kašičica cimeta
- 100 ml vode
- 1 limun
Priprema:
Dobro operite bobice aronije, pa ih sameljite štapnim mikserom. Dolivajte vodu po potrebi. Stavite ih u šerpu, dodajte cimet, limunov sok i još 3 kašike vode. Kuvajte oko 20 minuta, na tihoj vatri, uz povremeno mešanje. Preručite pekmez u sterilisane tegle, zatvorite metalnim poklopcem i umotajte u ćebe. Ostavite tako preko noći da se prohladi. Prijatno!
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)